Nederlands «Lights and Shadows» er ute

Den nederlandske låta er offentliggjort.

Allerede 29. oktober i fjor ble trioen O’G3NE valgt som Nederlands representant i Eurovision Song Contest 2017. Nå er også låta klar. Den heter «Lights and Shadows», med tekst og melodi av Rory de Kievit og Rick Vol.

 

Trioen deltok i Junior Eurovision Song Contest for nøyaktig ti år siden, da med låten «Adem in, Adem Uit». Gruppen het da Lisa, Amy & Shelley, som er fornavnene på de tre søstrene. Amy og Shelley er i tillegg tvillinger. Den gangen havnet de på en ellevteplass av totalt 17 bidrag.

Rick Vol, som har vært med på å skrive låta, er søstrenes far. Den andre låtskriveren, Rory de Kievit, er kjæresten til Shelley.

Nederland deltar i den andre semifinalen 11. mai.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien