Eurovisionvinner til Islands finale!

Island byr på flere overraskelser før sin nasjonale finale!

På lørdag er Island klare for finalen i Söngvakeppnin etter 2 uker med semifinaler. 6 artister kvalifiserte seg fra semifinalene, og etter lørdagens semfinale ble vi overrasket med et wildcard, og 7 artister deltar altså i finalen på lørdag. Nå kommer Island med en ny overraskelse – Selveste Måns Zelmerløw er invitert til øya for å fremføre som pausenummer!

Svenske Måns vant Eurovision 2015 med sangen «Heroes», var programleder under Eurovision Song Contest 2016, og for tiden er han i rampelyset igjen med sitt nye album «Chameleon», og skal på turné i april. Før tureen har han tatt seg tid til å besøke flere nasjonale finaler, blandt annet Estlands finale forrige uke. Nå har Måns ankommet Island, og er klar for å fremføre vinnerlåta «Heroes», og sin nyeste hitsingel «Glorious» på lørdag.

Måns ble i dag intervjuet av den Islandske kringkasteren, og påstår at det er hans første møte med Island, men at han kjenner til kulturen, og har selv hatt Islandsk kjæreste.

Island deltar i andre halvdel av første semifinale den 9 mai i Kiev. Vi ønsker dem lykke til med utvalget av sitt bidrag!

Del:
Relaterte artikler