Intervju: Amina Sewali

Det er bare en dag til MGP-finalen braker løs i Oslo Spektrum og fredag kveld traff vi Amina Sewali og de andre finalistene på MGP-vors i Oslo.

Da Nationalteateret hadde suksess med sin helt spesielle versjon av Peer Gynt, hvor hele handlingen var gjort som en Skavlan-sending var det Amelina Sewali som spilte Solveig. Hun fikk mye fokus i denne rollen, og opptrådte i flere TV-programmer i den forbindelse. Amina har også spilt med Jarle Bernhoft, stått for åpningsnummeret i Spellemannprisen og opptrådt på slottet. Når er hun klar for MGP og må velge hvilke av sine mange talenter hun skal bruke. Beatboxingen, dansingen, skuespillet, sangen eller en kombinasjon.

Amina deltar med låten «Mesterverk». Tekst og melodi: Amina Sewali:


Vi tok en prat med Amina Sewali backstage på César bar og café i Oslo fredag kveld:


Du kan se Amina Sewali med «Mesterverk» i MGP-finalen lørdag 11. mars. Begivenheten sendes direkte fra Oslo Spektrum, hvor ti bidrag skal kjempe om æren av å representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen i Kiev. Sendingen starter kl. 20.55 på NRK1.

escNorge ønsker Amina lykke til i årets MGP-finale!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien