Valentina Monetta er tilbake for San Marino

SMRTV har ikveld avslørt årets sanmarinske bidrag.

En duo, bestående av Valentina Monetta og Jimmie Wilson, skal representere San Marino i Eurovision Song Contest 2017. Låten de skal fremføre heter «Spirit of the Night». Dette blir Monettas fjerde deltakelse i Eurovision for San Marino. 

I år er det åttende gangen landet deltar i Eurovision, men San Marino har bare vært i finalen én gang. Da fremførte Valentina Monetta «Maybe» i København, og endte på 24. plass i finalen. SMRTV har heller ikke vært særlig fornøyd med det nye stemmesystemet, som gjør at de sanmarinske telefonstemmene kommer fra et ukjent antall andre spesielt utvalgte lands telefonstemmer. SMRTV kan nemmelig ikke levere et gyldig resultat, og brukte tidligere kun jurystemmer. Foreløpig ser det ikke ut til at dette vil bli gjort på en annen måte i år. 

San Marino skal delta i den andre semifinalen 11. mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien