Poll 2017 starter nå!

Da er det endelig tid for den etterhvert så tradisjonsrike årlige avstemningen her på escNorge. Nok en gang skal dere leser gi deres mening om årets låter. Poll 2017 er igang! Stem nå!

OBS! Les før du avgir stemmer

Du gir dine stemmer i vanlig ESC-stil. Poeng gis fra 1-7 og 8, 10 og 12 til de låtene du mener er best i årets konkurranse. Husk å sjekke at du ikke gir stemmer til det samme landet to ganger. Hvis du gjør dette vil stemmene ikke telle. Ta derfor en dobbeltsjekk før du sender inn. Pass også på at skjemaet faktisk er sendt før du lukker siden. Det vil bli utført en sjekk av IP-adresser. Ikke stem flere ganger! Hvis du ønsker å oppdatere dine stemmer er det helt lov, men da må du huske å bruke den samme email-adressen. Lykke til! Resultater vil komme ukentlig.


Attention! Read this before you cast your votes

Cast your votes just as in Eurovision Song Contest. 1-7 and then 8,10 and 12 for your top three songs in this years contest. Remember to check that you do not cast votes for the same country several times. If you do  your vote will not count. Make also sure that your form is sent before closing the page. IP-ADRESSES IS CHECKED SO DO NOT CAST VOTES SEVERAL TIMES! If you wish to update your votes, make sure that you use the same e-mail address and your votes will be updated. Good luck! Results will be revealed once a week.

 

STEM HER/VOTE HERE

 

Vinner 2010: Aserbajdsjan
Vinner 2011: Ungarn
Vinner 2012: Sverige
Vinner 2013: Norge
Vinner 2014: Storbritannia
Vinner 2015: Slovenia
Vinner 2016: Frankrike

Ingen land har altså vunnet denne avstemmingen to ganger? Og den eneste som har vunnet ESC er Sverige i 2012. Hvem går av med seieren i år? Husk å avgi din stemme! Det vil være mulig å stemme frem til 7. mai.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien