Rusk i leiren for Suite 16?

Så ble det rusk i leiren også til fjorårets bronsevinnere fra Melodi Grand Prix, og på kort tid har to av medlemmene i kvintetten forlatt boybandet.

Både Vemund Rosendahl og Alexandru Gros Grindvoll har i løpet av tirsdag annonsert avgang, kanskje to av de mest populære medlemmene fra bandet. Og etter en sedvanlig stille april fra guttene, tok det dermed fullstendig fyr i sosiale medier.

Suite 16 har siden Project Boyband fra TV2 på tampen av 2014, blitt landets desidert mest populære guttegjeng. De har fått millioner av spillinger på Spoity, en trofast hærskare over hele landet kalt suitehearts – og nesten uavbrutt opptrådd land og strand rundt.

Deres mest kjente låt, Who I Wanna Be, lå flere uker inne på VG-lista – men for «folk flest» nådde de gjenom TV-skjermene for alvor gjennom forårets MGP-opptreden med Anna Lee. Den ble belønnet med en gullfinaleplass – og en fin tredjeplass, bare slått av Agnete og Freddy Kalas.

Imidlertid tyder mye på at de tre gjenværende medlemmene slett ikke gir opp,og kort tid etter Vemund og Alexandrus avang – fikk suite-fansen følgende melding:

 

 

Pluss en mystisk melding om nyheter som vil bli annonsert onsdag.

Kanskje suitheartsen får nye medlemmer inn i bandet?

Som i MGP og Eurovision ellers: Det finnes alltid et Chapter II.

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien