Slik gikk dag 2 i Kiev

Den andre dagen med prøver fra International Exhibition Centre er over i Kiev. Heller ikke i dag med noen store overskrifter, men man fikk da bekreftet at Eurovision Village vil åpne som planlagt torsdag …

Og det er da noe!

Uptempo-låtene scoret kanskje høyest gjennom dagens prøver, der blant andre Island var på scenen med sine første prøver. Og Svala fikk vel ikke akkurat de beste tilbakemeldingene i etterkant, og nå undrer en del seg på om Island faktisk kan strande i sin tredje semifinale på rappen. Men nå gir ikke dagens korte videoklipp noe som helst inntrykk av hvordan kameravinkler vil løsest – eller hvordan effekter og bakgrunner vil ta seg ut gjennom TV-rutene.

Ellers har mange bemerket at flere av låtene vi så i dag, kanskje ikke akkurat tilhører det sprekeste feltet innen favorittene i år …

Vi minner også kjapt om at du får fortløpende oppdateringer i Blogg Kiev, hvor skribent Morten Thomassen følger prøvene live i Kiev.

I morgen er det klart for de første landene i «vår» semifinale, deriblant Danmark. Vi og JOWST må smøre oss med tålmodighet til onsdag.

Trykk på bildet for video. Alle foto: Andreas Putting/Thomas Hanses – Eurovision.tv.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien