Oppsummering av dag 3 i Kiev

De første prøvene til den andre semifinalen er over, og ni land har vært på scenen. 

Dette er tredje dag med prøver, og de første til den semifinalen Norge skal delta i. Norge er ikke klar før i morgen, men i mellomtiden kan du lytte deg gjennom prøvene til Serbia, Østerrike, Makedonia, Malta, Romania, Nederland, Ungarn, Danmark og Irland. 

Skal vi tro Morten Thomassen som blogger for escNorge fra Kiev er det bare å glede seg til Østerrikes sceneshow. Romania kjører på med kanoner og farger, mens Irland avsluttet dagens prøver med det som skal ha vært «den lyseste mannestemmen på en MGP-scene», skriver Thomassen på bloggen. Les mer om alle prøvene, og bli oppdatert fortløpende i morgen via Blogg Kiev.

 

Klikk på bildet for å se video av prøvene

Alle foto: Thomas Hanses og Andres Putting

JOWST står på scenen og har sine første prøver i morgen. Hold deg oppdatert på escNorge.net og få med deg siste nytt fra Thomassen på Blogg Kiev.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien