Oppsummering av dag 5 i Kiev

Femte prøvedag i Kiev er over og i dag er det de fleste landene i første semifinale som har fått hatt sin andre prøve i Kyiv’s International Exhibition Center.

Det er de femten første landene i første semifinale som skal arrangeres kommende tirsdag som i dag har fått hatt sin andre gjennomgang på scenen. Sverige begynte dagen og Kypros avsluttet.

Nå begynner de fleste landene og få sine numre på plass til tirsdagens sending. Men det er fortsatt en del finpuss som gjenstår. Mens artistene fra Aserbajdsjan, Finland,Georgia og Polen imponerer med sin vokal, sliter enda artistene fra blant annet Albania, Hellas og Montenegro med å treffe alle tonene. Søsteren til Salvador fra Portugal, Luísa Sobral erstatter broren på prøvene før han selv er tilstede på de siste prøvene før semifinalen.

Her kan du se en liten video fra hver prøve, og da får du et lite inntrykk av hvordan det blir seende ut på tv-skjermen:

 

I morgen skal de tre siste landene i første semifinale ha sin andre prøve, det skal også de fem første i andre semifinale. I tillegg er det klart for at de 5 store og vertslandet Ukraina skal ha sin første sceneprøve.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien