Første semifinale de 3 siste låtene

Ny dag og nye mulighete og vi starter med de tre siste landene fra semifinale 1. Og etter min beregning er det nå bare 1 plass ledig i semifinalen.

Armenia

Vår armenske venninne Artsvik tror både jeg og book-makerne tar den siste ledige plassen i finalen. I mørk buksedrakt med like mørkt kledde kvinnelige dansere gjør hun dette til de mest musikalsk eksotiske 3 minuttene i denne semifinalen. Vokal og fremføringsmessig er dette veldig stødig, jeg savner vel litt mere farger i fremføring, det hadde gjort fremføringen tydeligere. Alle tre gjennomkjøringen var like bra fremført

Slovenia

Endelig har Omar skjønt at hvis man synger en klassisk stor ballade er glitterdressjakke ett bra valg. Han synger bra, om enn smule anstrengt til tider. Han fremfører låten delvis inne i den mega-svære lyskronen som er på scenen og det blir ganske bra TV-bilder av det. Men, låten er såpass gammeldags at de fleste nok sier nei takk til dette og det er jeg og mine venner i book-maker-bransjen også enige om. Kiev er nok ikke Omar`s lykkeby.

Latvia

Siste låt ut i semifinale en, kunne vært er bra låt å avslutte dette ballet med, men dette blir nok for bråkete og sært for de fleste. Dog er jeg redd at vokalisen i Triana Park nok vinner premien for det styggeste kostymet i år. det må oppleves, det kan ikke beskrives. Vokalt vil jeg kalle dette innenfor, jeg tror der er sjanseløse, men book-makerne har de utrolig nok på 11.plass. Så da sier vi at de ryker da?

Da ble det kun Armenia som skal kvalifiserte seg til finalen fra denne gruppen og neste gang vi ser disse artistene er på mandag når generalprøvene starter.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien