Oppsummering av dag 6 i Kiev

Sjette dag med prøver er overstått og åtte semifinalister har hatt sine prøver i tillegg til de fem store og Ukraina.

De 3 siste landene i semifinale 1 har i dag hatt sin andre gjennomkjøring på scenen i Kyiv’s International Exhibition Center. Det har også de fem første landene i semifinale 2. De fem store og Ukraina har hatt sine aller første prøver og mange har nok ventet spent på storfavoritten Italia med sin dansende ape.
Dagens prøver omfattet Armenia, Slovenia, Latvia, Serbia, Østerrike, Makedonia, Malta, Romania, Ukraina, Italia, Spania, Tyskland, Storbritannia og Frankrike.

Morten Thomassen blogger for escNorge fra pressesenteret i Kiev og han kan melde om en stødig og eksotisk prøve fra Armenia, utdatert låt og synging i en lysekrone for Slovenia samt et bråkete og sjanseløst bidrag fra Latvia. Thomassen savner litt innlevelse fra Serbia som åpner den andre semifinalen. Nathan Trent fra Østerrike gjør en sterk prøve med mye sjarme, det blir et kult kostyme og mye vrikking på makedonske Jana, Malta blir visst i kjedeligste laget, og sist men ikke minst blir det glitterkanon og en fin rød kjole for jodlende Romania.

Du kan lese mer om prøvene til fem store og Ukraina her.

Klikk på bildene for å se videoer av dagens prøver:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle bilder: Thomas Hanses og Andres Putting/EBU

I morgen skal resten av landene i semifinale 2 ha sin andre gjennomkjøring på scenen, inkludert Norge som starter sine prøver klokken 13:30 norsk tid.
Hold deg oppdatert på escNorge.net og få med deg siste nytt fra Morten Thomassen på Blogg Kiev.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien