Andre semifinale sang 11 – 14

Vi er over halvveis i samlingen av semifinale 2-låtene og enda er det 6 finaleplasser ledige.

Kroatia

På denne andre gjennomkjøringen sitter opptredenen til Jacques mye bedre og til tider synger han faktisk duett med seg selv med hyppige kameraskifter og det må være mye for vår kroatiske venn å tenke på i løpet av de tre minuttene han står på scenen. Ingenting å utsette på det vokale og med det i minne tror jeg vel at vi ser han i finale. Book-makerne tror det ikke gitt. Vi får se hvem som får rett. Leverer på alle gjennomkjøringene.

Norge

Andre øvelse og nå sitter alt så mye bedre. Alexander er mere i fokus og det fokuset tar han meget godt vare på. Det glimtet han har i øyenen sine kan ikke kjøpes for penger eller innstuderes, det er bare noe man har. Alt i alt var dette noen hakk opp fra den første øvelsen så dette går veien. Og det er heldigvis book-makere enige i. Alle tre gjennmkjøringen sitter.

Sveits

Stor powerballade er det Timebelle gir oss i år fra alpelandet midt i Europa. Og den gule kjolen er også noe av det peneste vi ser på kostymefronten i år. Det er heller ingenting å utsette på det vokalen og mengde av innlevelse i låten er absolutt akseptabel. Men, selv med en ganske så grei låt slengt inn dette så blir dette tissepauselåt er jeg redd. Den klarer verken å fenge meg eller book-makerne selv om sistnevnte har dem ganske nært kvalifiseringsplassen.

Hviterussland

Så seiler Naviband inn på scenen i sin hvite robåt. Dette er livlig, dette er livsglede på sitt beste og selv om vi ikke skjønner et ord av hva de synger om skjønner vi at dette er positive greier. Og skulle noen av årets doe-deltagere trenge ett lynkurs i duo-kjemi på en scene bør de nå vite hvem skal henvende seg til. Book-makerne har dem rett under kvalifiserings-streken, jeg tror de klatrer over akkurat den streken.

Så var tre nye finaleplasser tatt og de fire siste landene kjemper da om de tre siste plassene. Hvilken av de landene glipper der for?

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien