Ungarn bekrefter deltakelse – med «A Dal» som utvelgelsesmetode

Det har vært uvanlig stille fra Ungarn foran neste års Eurovision Song Contest, men nå er det endelig bekreftet at de er med. Nok en gang vil de bruke utvelgelsen A Dal som metode for å finne sin representant.

Reglene er som i fjor og dette vil si at konkurransen bare er åpen for artister som tidligere har utgitt album, har opptråd på TV eller radio eller har en platekontrakt. Artistene må også være ungarske statsborgere eller ha ungarsk som hovedspråk. Konkurransen er derimot åpent for låtskrivere fra andre land, så fremt artisten fyller kravene. Fokuset er derfor lokalt og på kvalitet. Forhåpentligvis vil dette gi Ungarn nok en suksessfullt resultat i Eurovision Song Contest. Fjorårets artist Joci Papai kom på en flott 8. plass i finalen med sin selvskrevne låt Origo.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien