1 in 360: San Marinos første nasjonale uttaking

 

San Marinos bidrag til Eurovision 2018 skal velges gjennom en nasjonal uttaking.

På en pressekonferanse i Roma kunne SMRTV i dag avsløre at landet for første gang skal arrangere en nasjonal uttaking til Eurovision Song Contest. Talentprogrammet 1 in 360 er et samarbeid mellom det britiske medieproduksjonsselskapet 1 in 360 og SMRTV, og er San Marinos første nasjonale uttaking siden debuten i 2008. 

Konkurransen er åpen for alle, og man trenger verken å være sanmarinsk eller ha tilknytning til landet for å delta. Reglene er de samme som for Eurovision, og man kan blant annet ikke være mer enn seks personer per bidrag. Alle bidrag vil publiseres på 1in360.com, men kun bidrag som har mottatt mer enn 100 likes og/eller delinger bedømmes av en jury. Vil man sikre at bidraget man sender inn skal bedømmes av juryen kan man betale 4,99 euro. 

Bidrag kan sendes inn mellom 21. oktober og 30. november. I desember vil ti kandidater stå igjen. Disse skal så presenteres på TV og internett i januar og februar. Totalt vil det bli krinkastet sju livesendinger, hvor det til slutt vil stå igjen én vinner. Deler av sendingen skal filmes i 360 grader.

Vinneren av 1 in 360 får spille inn et album og representere San Marino i Eurovision 2018.

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien