Endelig er det bekreftet: Norsk finale blir 10.mars i Oslo Spektrum.

Som vi skrev i et blogginnlegg her på escNorge i September blir neste års norske finale arrangert 10.mars i Oslo Spektrum. Det er NRK som bekrefter dette i sin egen instagramkonto. Billettene legges ut i løpet av en uke eller to.

Det har ligget i kortene siden sent i sommer at den norske finalen i Melodi Grand Prix arrangeres 10.mars i Oslo Spektrum. Dette er nå bekreftet i kommentarfeltet under et instagrambilde fra et av møtene i MGP redaksjonen. 

Skjermbilde 2017 10 31 kl. 12.59.06 

NRK med sin MGP-general Stig Karlsen i spissen har i år jobbet med utplukking av låter på en annen måte enn før. Som prosjektlederen sa til oss i escNorge i sommer så er det en veldig mye større lyttegruppe som har vært med å plukke låter i år. Blant annet folk uten noen som helst tilknytning til bransjen, eller noen profesjonell musikkfaglig forankring. 

Prosjektlederen sa allerede i sommer at han hadde blitt presentert for noen fete låter allerede, og at det var en del artister som var mer åpenbare enn andre i utvelgelsen. Akkurat den setningen har fått enkelte til å spekulere i om Markus & Martinus kan være aktuelle, siden de i 2018 er gamle nok. Og fordi artisten Sirius på instagram la ut et bilde hvor Markus og Martinus jobber sammen med Linnea Deb som er kjent for å stå bak flere låter til Melodifestivalen. I fjor var de også de norske poeng-oppleserne i den internasjonale finalen og uttalte dengangen til NRK at de gjerne ville være Norges representant i Eurovision.

https://www.instagram.com/p/BY-tjIlhFA4/

Men dette er og blir spekulasjoner. Det vi vet er at MGP2018 vil bestå av både innsendte og inviterte bidrag.

 

Stig Karlsen har også sagt til escNorge at artister og låter i år vil bli lansert på en helt annen måte enn tidligere år, og at slippet vil skje noe tidligere enn vi er vant til

Billettsalget er snart i gang til den norske finalen i Melodi Grand Prix. Hva foretrekker du? Å sitte i salen om du har muligheten, eller foran TV-skjermen? 

 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien