escNorges lesere får kjøpe MGP-billetter allerede i morgen!

Jula nærmer seg med foruroligende fart. Har du ikke fått laget eller kjøpt alle julegavene ennå, så er det kanskje greit å satse på å gi bort en opplevelse. I morgen, onsdag 13.desember kan du som er registrert leser av escNorge sikre deg billetter til neste års finale før det ordinære salget starter på fredag. 

I år som i fjor inviterer NRK entusiaster og fans av Melodi Grand Prix  til å få tilgang på billetter før de legges ut til ordinært salg. Salget av billetter til fansen starter i morgen, onsdag 13.desember klokka 09.00.

Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til disse billettene er å registrere deg som leser av escNorge, hvis du ikke allerede er registrert selvsagt. Når du åpner nettsiden vår: escNorge.net vil du øverst i høyre hjørne finne en knapp hvor det står: Registrer. Her kan du klikke for å registrere deg som leser av sidene våre. 

Årets norske finale i Melodi Grand Prix vil finne sted i Oslo Spektrum lørdag 10.mars. VG og Dagbladet har offentliggjort en liste over artister de mener er med i neste års finale. Disse er

– Alexander Rybak (Vinner av Eurovision i 2009 med poengrekord. Fortsatt stjernestatus, særlig i Øst Europa)

– Stella Mwangi (Hip Hop og rap artist med karriere i både Norge og utlandet og som deltok for Norge i 2011 med «Haba Haba») 

– Aleksander Walmann (Deltaker for Norge sammen med Jowst i Eurovision i fjor. Greide en tiendeplass. Deltok også i Stjernekamp i høst)

– Alexandra Rotan (Tidligere deltaker i MgP jr i 2010. Nå samarbeider hun blant annet med Alan Walker og har opptrådt flere steder i verden med han)

– Ida Maria (Norsk, prisvinnende rockeartist med internasjonal karriere.  Deltok i Stjernekamp høsten 2017, og var låtskriver av «Mamma Boy» i MgP2017) 

Det ryktes også at Ketil Mørland er med igjen. I alle fall som låtskriver. 

Programledere blir ifølge VG og Dagbladet Silya og Kåre Magnus Bergh. 

I morgen, onsdag 13.januar vil det fra morgenen av ligge en artikkel ute på våre sider,  som kun er synlig for våre registrerte lesere. Her vil det ligge linker til billettsalget, og viktig informasjon om billettene og plassene i Oslo Spektrum. Det vil derfor vært lurt å registrere deg som leser nå i kveld. Du som allerede er registrert trenger ikke gjøre noe som helst annet enn å gå inn på vår hjemmeside, som du er inne på akkurat nå når du leser dette, og logge deg inn med ditt brukernavn og passord som du brukte da du registrerte deg. 

Billettsalget for escNorges lesere starter onsdag morgen klokka 09.00

Skulle du få problemer med registreringen kan du kontakte oss ved å sende melding på Facebok. Finn vår Facebookside HER. 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien