Sanmarinsk finale i mars

SMRTV arrangerer to semifinaler i februar, med finale i mars.

Den første semifinalen i 1 in 360 finner sted 9. februar. Den andre 16. februar. Finalen blir holdt 3. mars. Semifinalene består av forhåndsinnspilte videoer, spilt inn i Slovakia. Det er heller ingen som ryker ut i de to første programmene. Finalen sendes direkte, og vinneren får representere San Marino i Lisboa.

Tidligere denne måneden ble låtene skrevet sammen med artistene i Østerrike. Blant artistene er den norske modellen og låtskriveren Camilla North, hvis egentlige navn er Camilla Norderud.  

Før første gang bli San Marinos bidrag valgt gjennom en nasjonal uttaking. Tidligere har kringkasteren valgt både låt og artist, og halvparten av bidragene har vært med Valentina Monetta som artist. Ralph Siegel har bidratt på låtskriversiden hele fem av de åtte gangene landet har sendt et bidrag til Eurovision.

Hvem som får representere San Marino i 2018 blir avgjort 3. mars.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien