Yulia Samoylova bekreftet for Russland

Hun skulle egentlig ha deltatt for Russland i Kiev ifjor, men etter mye om og men ble hun nektet deltagelse av ukrainske myndigheter. I dag kan russisk TV bekrefte at Yulia skal representere Russland i Lisboa.

Dette er i tråd med en avtale de to statlige kringkasterne i Russland gjorde etter at Yulia ble nektet deltagelse.

Ifølge Yulia selv er låten hun skal delta med i mai allerede valgt, og forberedelser til hennes opptreden er allerede i gang. Det er samme scenekoreograf som arbeidet med Polina Gagarina i 2015 som også har ansvaret for Yulia sin opptreden.

Bekreftelsen av Yulia kommer etter en stund med uvissthet angående hvilken artist Russland kom til å sende.

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien