Mikolas Josef for Tsjekkia

Mikolas Josef har vunnet den nettbaserte nasjonale finalen i Tsjekkia og skal dermed representere landet sitt i årets Eurovision Song Contest med låten Lie To Me!

 

Mikolas Josef (født 04. oktober 1995) er årets tsjekkiske representant. Mikolas har studert Drama i London og har jobbet som modell. Nå i dag fokuserer han på sang og låtskriving. Han har nemlig skrevet låten Lie To Me helt selv og til og med musikkvideoen er regissert og produsert av Mikolas selv. Et multitalent vil vi derfor få møte i Lisboa – kan han få Tsjekkias beste resultat noensinne? Mye tyder på det – men først må han komme seg gjennom den første semifinalen 08. mai.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien