Nå får du snart høre årets MGP-låter på radio.

Det er nå drøye to uker siden årets norske Grand Prix-finalister ble lansert i sin helhet på en pressekonferanse. Dermed har låtene begynt å leve sitt eget liv. Noen gjør det bra. Andre sliter litt mer. 

La oss i denne artikkelen først se på radiospilling. Her er det Charla Ks låt «Stop the music» som har gjort det best. Den er nå listet på NRKP3 sin C-liste og på NRK MP3 sin «Fresh-liste». På MP3 ligger den sammen med Vidar Villas «Moren Din» og Aleksander Walmanns «Talk to the hand». 

På NRKP1, som fortsatt er Norges største radiokanal blir «Stop the music» listet for radiospilling på C-lista f.o.m 4.februar. 

Musikkprodusent i NRKP1 Atle Bredal sier til escNorge at de ikke utelukker at også flere av låtene vil bli listet for vanlig radiospilling i ukene som kommer. 

Men fra 26.februar vil det bli mye Grand Prix-musikk i NRKP1.  Samtlige av årets MGP-låter bli spilt flere ganger i uka i ukene fra 26.februar fram til finalen 10.mars. Slik de også ble i fjor. 

escNorge har også spurt andre radiokanaler om hvilke planer de har for spilling av årets Grand Prix-låter, men har foreløpig ikke fått noe svar. På Radio NRJ ble fjorårets norske Grand Prix låt, «Grab the moment» deres mest spilte låt, og årets låt. Les mer om det her

Vi skal i senere artikler se hvordan de ulike låtene gjør det på YouTube, Spotify, iTunes og hitlister for øvrig.  

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien