Detaljer på latviske Supernova

Ved en 3 timers transmisjon lørdag kveld, avgjorde Latvia at det skulle være den latvisk-brasilienske sangerinne Laura Rizzotto, som skal forsvare landet i Eurovision til mai.

 

Finalen i Supernova var i år utvidet til å være på 8 bidrag, i stedet for det tradisjonelle 6 bidrag. Kvelden bød tradisjonen tro mye snak, mellem de forskjellige fremførsler av bidragene. Vertsparret var det samme som ved semifinalerne, og bestod av den tidligere latviske representant fra 2016 Justs Sirmais og Dagmāra Legante. Juryen og seerne var enige om top 2, ellers var der ikke helt enighet om plasseringerne, og set på resultatet, er det juryens stemmer, som vekter høyest. Supernova 2018 endte som følgende:

 

Letland2018Resultat

 

 

Vinneren ble som sakt latvisk-brasilienske Laura Rizzotto med låten ‘Funny Girl’. 23-årige Laura er datter av latvisk-brasiliensk foreldre, og hun er føtt i Rio de Janeiro. da hun var 10 år gammel flyttede de til USA. Hendes karriere startede i 2009, og hendes første debut album kom i 2011. Hun lever som sangerinne, komponist, pianist og guitarist. Hun har utgivet 2 albums og 8 singler.

 

Latvia er klar for Portugal nu – der er kun å ønske lykke til på veien, for Laura Rizzotto med låten ‘Funny Girl’! 

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien