NRK TV med daglige forhånds-show fra Oslo Spektrum i uka før MGP-finalen

I år slår NRK på stortromma i oppkjøringa inn mot den norske Grand Prix-finalen. Det direktesendte kveldsshowet «Norge Nå» flytter inn i Oslo Spektrum  og lager spesialsendinger om MGP. Programleder er Tarjei Strøm som ikke er ukjent med å lede MGP-sendinger. Han ledet oppvarmingsprogrammet før finalen i 2015, og det året var han også programleder for «Adresse Wien» programmene. I 2013 deltok han som konkurrent i MGP i fialen sammen med de andre i Datarock.  I fjor var han på scenen under åpningsnummeret, også da bak trommesettet.

NRK P1 har allerede i noen uker har hatt programmet «Snart MGP» i sitt sendeskjema på lørdager klokka 12.00. Fra og med mandag 26.februar blir samtlige finalister spilt i samme kanalen. I uka før finalen i Oslo Spektrum 10,mars skal også alle artsiter være gjester i NRKP1s «Nitimen». Men dette er forsåvidt gammelt nytt. Det nye som escNorge fikk vite i dag er at det i år også blir direktesendte forhåndsprogrammer fra Oslo Spektrum fra mandag til fredag på TV.

«Norge Nå» er et direktesendt TV-show som Rune Nilsson og Tarjei Strøm bytter på å være programleder for. Målet med dette programmet er å ta pulsen på engasjement rundt om i hele landet for ulike saker og emner. Mandag 5.mars flytter dette programmet inn i Oslo Spektrum og blir der fram til og med finalen i Melodi Grand Prix som sendes lørdag 10.mars fra klokka 19.55 – 22.10. 

MGP-sjef Stig Karlsen sier til escNorge at dette blir MGP-spesialsendinger med mye spennende emner knyttet til MGP-relaterte temaer. Sendingen fylles opp med spennende gjester og annet forhåndsstoff om den store finalen. I tillegg, sier Karlsen, skal alle årets artister få presentere seg og være gjester under sendingene. 

Første sending går på lufta mandag kveld klokka 20.15 og varer til 20.55. Tirsdag, onsdag og torsdag er sendingene en halv time lange og starter klokka 20.25. 

I tillegg lover Stig Karlsen fyldig dekning på NRK.no og i sosiale medier. 

Hver kveld fra og med mandag 5.mars blir det direktesending fra Oslo Spektrum som oppkjøring fram mot den store finalen 10.mars. Første sending er mandag 5.mars klokka 20.15. 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien