Aleksander Walmann tar med seg Rybak på scenen i Lisboa om han vinner MGP

Foto: NRK

Oppdatert: 

Aleksander Walmann modererer seg nå i forhold til hva han sa i Nitimen og på sin instagramkonto. Til escNorge i dag skriver han: «Tror ikke det er lov med feature men tenkte at Alexander skulle være med å kore å legge litt fele på låta som jeg syntes kledde den veldig ! Får krysse alt for at det går veien på lørdag så vi kommer oss til Portugal ????»

Tidligere denne uka la Alexander Rybak ut en video der han gjør sin versjon av alle konkurrentenes låter i årets MGP. Det satte tydeligvis mange på én tanke. Og nå har man jobbet i kulissine. Disse tankene gjør at Alexander Rybak nå doblet sine muligheter for å få opptre på scenen i Lisboa. 

Artistene i årets MGP er alle gjester i NRKP1s «Nitimen» denne uka. I dag var det Aleksander Walmann som var gjest. Han hadde der med seg en real nyhet. Han har nå fått avtale med Alexander Rybak at dersom Walmann vinner på lørag med «Talk to the hand» så tar han med seg Alexander, med x, altså Rybak på scenen i Lisboa for å spille fele og synge.

Det vil altså bli en Walmann featuring Rybak opptreden. 

Walmann skriver dette på sin egen instagramkonto: https://www.instagram.com/p/Bf9msjyApyx/?taken-by=aleksanderwalmann

Walmann røpet også at det blir en opptreden på lørdag med mange dyktige aritster og et nummer som blir holdt i en varm farge. Når Walmann opptrer med musikk så er han opptatt av farger som kler låta sa Walmann i intervjuet. 

 

Her kan du se og høre Rybaks versjoner av alle årets MGP-låter. 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien