Vi slapper litt av sammen med Charla K før MGP

Charlotte Kjær med artistnavnet Charla K fra Tønsberg er med i Melodi Grand Prix med låta «Stop the music» Hun har selv skrevet melodien sammen Alex Shield, mens Per Gessle fra «Roxette» har skrevet teksten.  

Låta «Stop the music» er så langt den låta av årets MGP-låter som har blitt mest spilt på radio. Den har nå godt over 800 spillinger på radiostasjoner som NRKP1, NRKP3, NRKSuper, og flere lokalradiostasjoner. Charla K var i 2009 med i X-faktor samen med tre andre artister i gruppen Shackles. I 2013 var Shackles også med i MGP, men kom da ikke videre fra delfinalen. 

Teksten i «Stop the music» kan tolkes ulikt. For noen handler det om å stoppe verden, stoppe maset og finne litt tilbake til stillheten. Den kan også handle om følelsen av utenforskap og lengselen etter kjærlighet og varme. 

Vi møtte en litt pjusk Charla K, og fikk henne ut av hotellsenga for å ta en avslappende prat om stillhet, om valsetakt og om vennskap. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien