På kafétur med Stella & Alexandra foran MGP

Foto: Tonje Sivertsen

Alexandra Rotan og Stella Mwangi er begge fra Eidsvold i Akershus, og kjente hverandre ikke fra før. Men når MGP-redaksjonen ville finne en rapper så prøvde de flere menn, men valget falt på Stella. Hun har også skrevet teksten. Nå er det blitt gode venner. De inviterte oss i escNorge på kafébesøk. Det ble en prat om alt fra det Stella opplelvde som både åpen og skjult rasisme sist hun var med i MGP med «Haba Haba», om trappetrinn på MGP-scenen og litt hvem de tror vinner. 

De har fått æren av å åpne hele showet førstkommende lørdag med låta «You Got Me», hvor melodien er skrevet av noen av de samme låtskrivere som Danmarks bidrag «Higher Ground»; Rodrigo Penchez, Gustav Eurén, Karl Eurén, Andreas Grube, Niclas Arn og teksten er som sagt skrevet av Stella Mwangi. 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien