Ukraina: Deltakelsen står i fare

EBU skriver i dag at Ukrainas nasjonale kringkaster UA:PBC står i fare for å bli nedlagt grunnet finansielle vanskeligheter.

Les hele uttalelsen fra EBU HER.

UA:PBC har uttalt at de kan bli tvunget til å legge ned driften allerede i slutten av april, med mindre de klarer å sikre ny finansiering. Skulle dette bli en realitet, vil det bety at Ukraina må trekke seg fra årets konkurranse, da ingen andre ukrainske kringkastere har EBU-medlemskap. Landet valgte sin representant Melovin og låten «Under The Ladder» for en uke siden. Nå er det altså høyst usikkert om han får stille i Lisboa.

Ukraina skal delta i andre halvdel av semifinale 2 torsdag 10. mai.

 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien