Tom Hugo med tydelig budskap om mangfold på MGP-scenen

Tom Hugo er en anerkjent låtskriver som har skrevet låter for artister i både USA og Asia. Han har også levert musikk til reklame. Det var slik «I like, I like, I like» ble til. Han skulle skrive en låt til reklame i Tyskland, men syntes at låta ble for bra til å gi den bort. Så han tok den selv. Med sin opptreden i MGP vil Tom Hugo vise at han kan noe annet enn å synge koselige ballader slik han gjorde i MGP i 2013, og han har også et viktig budskap med låta og scenenummeret. Et budskap om kjærlighet og mangfold.

Vi møtte Tom Hugo en time før hans første prøve på scenen. Vi møtte en offensiv, tydelig og målbevisst kar som visste veldig godt hva han ville med opptredenen sin. Han vil bruke anledningen til å vise at vi alle er ulike mennesker med ulike farger, ulike legninger og ulike måter å leve på. Men vi kan alle være glade i oss selv og hverandre. Tom Hugo tror han kommer til å overraske mange gjennom sitt nummer: 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien