Småsyk Rebecca har overraskelser på lur i sceneshowet

Rebecca Thorsen er 19 år gammel, og kommert fra Nordstrand i Oslo. Hun har vunnet NRK Urørt Ung da hun var 16 år gammel, og er en singer songwriter. Hun har vært på flere av Mørlands utgivelser som korist. Det var slik hun ble artist til å framføre Mørlands låt «Who we are». Mørland var aldri i tvil om hvem som skulle synge låta. 

Låta er oddsfavoritt til å vinne hele konkurransen. Da vi møtte Rebecca på hotellet satt hun med en kopp te med honning og skjerf i halsen. Telefonnummeret til legen var ikke langt unna. Rebecca har nemlig fått betennelse i den ene mandelen. Det kan skape trøbbel for stemmen, men selv er hun usedvanlig rolig. For som hun sier: Det er ingenting jeg får gjort med det.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien