Norge kom best ut av det etter første prøvedag i andre semifinale

Norge var første land ut på denne prøvedagen. escNorge fulgte prøven på direkten, og det var mye spenning i ulike nettfora og på ulike sosiale medier om hvordan Rybak ville gjøre det denne gangen, ni år etter sin overlegne seier med «Fairytale». Rybak kom, han sang og han vant. På oddsen. Etter prøven klatret han til andreplass på oddsen hos Eurovisionworld. I denne artikkelen får du samtlige prøver fra denne dagen, og en liten oppsummering til slutt. 

NORGE: 

 

 

ROMANIA: 

SERBIA: 

SAN MARINO: 

DANMARK: 

RUSSLAND: 

MOLDOVA: 

NEDERLAND: 

AUSTRALIA: 

Ett av spenningsmomentene etter dagens prøver er om Russland greier å kvalifisere seg. Kan dette være året da de ryker i semien? Hos Eurovisionworld, som har et snitt fra flere spillselskaper, ligger Russland etter dagens prøver helt i grenseland for kvalifisering. Australia raste fra tredje til sjetteplass etter prøven. Dermed er det egentlig bare Norge, blant de som ligger Topp Ti på oddsen, som har styrket seg etter at prøvene startet. Norge er nå på andreplass både oss Oddschecker, og Eurovisionworld, som begge baserer sin liste på et snitt av odds hos ulike spillselskaper. 

Del:
Relaterte artikler
Eurovision 2023
2022: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien