Dagens bidrag: Makedonia

Frem mot Eurovision skal vi i escNorge bruke tiden til å presentere alle årets bidrag. I dag er det Makedonia.

fakta

Eye Cue skal representere Makedonia med «Lost and Found». Gruppen ble opprettet i 2007 og består i dag av Bojan Trajkovski, Marija Ivanovska og Darko Dimitrov. Eye Cue fikk suksess allerede året etter med hiten «Magija». 

Høsten 2015 vant de den nasjonale Eurovision-uttakingen i Makedonia, Skopje Fest, men fikk ikke delta i Eurovision. I stedet sendte den makedonske kringkasteren Kaliopi. I år kom ble det en ny sjanse for Eye Cue, som ble valgt internt.

«Lost and Found» er skrevet av to av gruppens medlemmer; Bojan Trajkovski og Darko Dimitrov. Låten vil bli fremført på engelsk.

Makedonia har bare vært i finalen én gang siden 2007. To ganger ble det topp 10 i semifinalen, men plassene ble tatt av Sverige og Finland som fikk wildcard av juryen. Så gjenstår det å se om Eye Cue kan gi Makedonia en etterlengtet finaleplass i mai.

I tillegg til Instagram finner du Eye Cue her:

Facebook: Eye Cue (Official)

Twitter: Eye Cue

YouTube: EyeCueOfficial

Makedonia deltar i den første semifinalen med startnummer 11.

graf

{advpoll id=’95’ view_result=’0′ width=’0′ position=’center’}

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien