Norge har øvd for andre gang

Alexander Rybak har nettopp gått av scenen etter sin andre prøve i Lisboa.

Det kan se ut til at Rybak er litt småpjusk og blank i øynene når den første av de tre gjennomkjøringene starter, men det hindrer ikke den norske representanten fra å levere på scenen. Han smiler og koser seg, danserne bidrar med masse energi og fargene er akkurat så flotte som vi husker dem fra første prøve på tirsdag. Det virker som Rybak holder litt igjen og sparer på stemmen.

Andre og tredje gjennomkjøring er unnagjort og vi syns at Lisa Børud har en tøff attitude som matcher låta og det er med på å løfte nummeret et par hakk. Hun stråler sammen med de andre danserne.
Alt i alt er dette en grei prøve, men vi kan se at Alexander ikke er helt på topp, men dette er bare en prøve så vi ønsker han riktig god bedring og håper han blir frisk og rask slik at energien er på topp når det virkelig gjelder neste uke.

Følg med oss utover kvelden, da blir det nyheter og intervjuer fra den nordiske festen.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien