Flotte reaksjoner på Alexanders juryfinale

Foto: escnorge.no

I kveld har juryene sett og hørt Alexander og konkurrentenes fremføringer i Lisoba: Dette fordi både juryene selv og arrangøren skal få tid til å bedømme og rangere låtene.

Derfor har kveldens generalprøve fått tilnavnet «juryfinale». Og det gikk for Norges del aldeles strålende!

Vi unnskylder det følgende uttrykket fra svenske Tobbe Ek fra Aftonbladet, men Jævla nordmenn runget ut i pressesenteret under Rybaks fremføring. Og det var ikke negativt ment.

Flere av de største, internasjonale fanside er også positive ovenfor våre sjanser i våre, og Norge er nå klar favoritt for å vinne hele semifinalen. Imidlertid leder stadig Kypros vinneroddsen, om man sammenligner bettingselskapene gjennom nettstedet Oddschecker.

Våre egne live-repportere i Lisboa, rapporter også om stor optimisme både i presse-senteret og blant publikumet som var til stede i arenaen.

Allikevel skal vi ikke glemme, at juryene kun utgjør femti prosent av stemmene. Og verken disse eller brorparten av TV-seerne har kanskje hørt bidragene tidligere.

Det er i morgen det gjelder, men ut fra dagens prøver, odds og tilbakemeldinger: Alt annet enn en finaleplass til Norge og Alexander, vil være en stor bombe.

Del:
Relaterte artikler