Tidligere MGP-artister i ny «Stjernekamp»-sesong

Foto: Mandy Pettersen / escNorge

Heine Totland, Ulrikke Brandstorp og Maria Arredondo er blant artistene i den nye sesongen av NRK-programmet «Stjernekamp».

Heine Totland deltok i Melodi Grand Prix 2010 med «The Best Of Me Is You», men deltakelsen endte i sistesjansen. Samme år deltok Maria Arredondo med «The Touch», som kom seg helt til finalen. Også Ole Børud fra MGP-gruppa Arnold B Family skal delta i årets «Stjernekamp». Arnold B Family deltok tre ganger i Melodi Grand Prix, og endte på andreplass i 1995 med «La oss feire livet», på sjetteplass i 1996 med «Den smittende glede» og på sjuendeplass i 2000 med «When I Am Looking». 

Ulrikke Brandstorp endte på fjerdeplass i fjorårets MGP med «Places». Samantha Gurah var med i MGP 2011 som danser og korist for Stella Mwangi på «Haba haba».

I tillegg deltar Dag Ingebrigtsen, Ella Marie Hætta Isaksen, Alexander Pavelich, Hilde Louise Asbjørnsen og Chris Holsten. I 2015 avslørte Holsten overfor Romerikes Blad at han har takket nei til å delta i MGP for å få en solid grunnmur før han etablerte seg som artist.

Programleder er Kåre Magnus Bergh, som også har vært MGP-programleder de siste årene.  

 

Del:
Relaterte artikler