YouTube-rekord for «Toy»

«Toy» er nå den mest sette videoen på Eurovision Song Contests YouTube-kanal. 

Det tok «Toy» 76 dager å slå rekorden fra 2010 i antall visninger på kanalen, etter at den ble lagt ut i mars. Tidligere var det Lenas «Satellite» og Jessy Matadors «Allez Ola Olé» som hadde flest visninger. Den offisielle videoen til «Toy» er i nå sett over 59 millioner ganger, som er to millioner mer enn den tidligere rekorden. 

Legger vi til visningene av semifinale- og finalevideoene er «Toy» sett 102,3 millioner ganger. «Satellite» har totalt 63,7 millioner visninger, og «Allez Ola Olé» har 73,5 millioner visninger. Begge disse deltok riktignok bare i finalen, og det finnes dermed ikke tall fra semifinalene.

 

Til sammenligning har «Fuego» 30 millioner visninger om man legger sammen tallene fra den offisielle videoen, semifinalen og finalen.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien