Flere kjente ESC-fjes i «Hver gang vi møtes»!

Innspillingen av årets sesong av TV 2s realityserie «Hver gang vi møtes» er i gang! Blant deltakerene ser vi blant annet en Eurovision-vinner!

«Hver gang vi møtes» er en serie av TV-programmer hvor et antall norske godt etablerte artister møtes på en gård. I hvert program er fokuset på én bestemt artist, hvor han eller hun forteller om livet og oppveksten, og om livet som artist. Underveis blir h*n hyllet av de andre artistene med deres tolkning av hovedpersonens låter.
Programmet er kjent for sine tårevåte øyeblikk, rørende samtaler og idylliske omgivelser. I år er 7 artister klare for innspilling på Kjærnes gård i Våler.

Elisabeth «Bettan» Andreassen
Det er ikke så mange norske artister som har vunnet Eurovision, men det er vel viktig å få med minst én. Svensk-norske Bettan var den første fra Norge som nådde til topps i ESC, som en del av duoen Bobbysocks. Hanne Krogh og Bettan sang seg til topps i 1985 med låta «La det swinge». Kommer det en tolkning av vinnerlåta i Bettans program tror du?
«Jeg sa ja til å delta i «Hver gang vi møtes» for det er et varmt og oppriktig program hvor vi artister får lov å utfolde oss og utfordre oss selv i musikken. Å tolke andres låter på min måte er utfordrende og gøy. Jeg ser veldig frem til når de andre flotte og flinke musikk kollegaene mine skal tolke mine låter. At vi har ulike sjangre skaper en fin dynamikk og jeg tror dette kommer til å bli helt fantastisk og forhåpentligvis bra tv for seerne.»

Trine Rein
Trine Rein har hatt en imponerende musikkarriere. I 1994 mottok hun Spellemannsprisen som årets nykommer, og har deretter ligget på topplister i både Norge og Japan med flere album og singler. Hun er heller ikke et ukjent MGP-fjes, da hun deltok i den norske finalen i både 2006 med låta «Here For The Snow» og i 2007 med «Maybe» sammen med Andreas Ljones.
««Hver gang vi møtes» er et utrolig fint, varmt feelgood program hvor agenda er musikken og artistenes fremførelse av hverandres låter. Det er ingen utstemming underveis i serien som gir rom for å fokusere på musikk og gode samtaler. Mangfoldet av artister og sjangre synes jeg er spennende og utfordrende og jeg gleder meg til å være med å tolke låter og høre mine egne låter bli tolket»

Maria Haukaas Mittet
Den tredje artisten er også et kjent Eurovision-ansikt. Hun ble for alvor kjent gjennom «Idol», men har også en karriere som barnestjerne bak seg. Hun deltok og vant MGP 2008 med låta «Hold On Be Strong» som gikk til en femteplass i ESC. Året etter deltok hun i Melodifestivalen med låta «Killing Me Tenderly», en duett med Anna Sahlene. I 2010 var hun tilbake i Norge igjen, hvor hun deltok i MGP finalen med «Make My Day»
«Det virker utrolig spennende og givende å få gå inn i andres musikkarrierer, å få reise inn i andres liv. Dette vil garantert gi inspirasjon og jeg gleder meg til å være en del av sesongens «Hver gang vi møtes»-gjeng. Sjelden jeg har gledet meg så mye til noe.»

Sol Heilo
Sol Heilo er både komponist, artist, musiker, musikkprodusent, arrangør, designer og kostymedesigner. Hun har hatt en internasjonal karriere med bandet «Katzenjammer», og har laget musikk for Kaptein Sabeltann og Dyrene i Hakkebakkeskogen. Hun er også kjent for å lage sine egne musikkvideoer, og designe sine egne CD-cover. Nå er multitalentet klar for «Hver Gang Vi Møtes»!
«Unni Wilhelmsen, som er min venninne og har vært med i «Hver gang vi møtes» tidligere, sa til meg: «Dette MÅ du si ja til.» Og da ble det ja! Jeg elsker utfordringer. Å få møte så flotte artister med ulike sjangre og tolke deres låter blir både utfordrende og blir garantert veldig gøy.»

Tom Mathisen
Som en del av komikergruppen «Prima Vera» var Tom Mathisen på 70 og 80-tallet kjent for å parodiere kjente låter med sarkastiske Norske tekster. I tillegg til suksessen i Prima Vera har han vært med på over 40 plateinnspillinger, og spilt i ni TV-serier – om det fortsatt ikke ringer noen bjeller så kjenner du han sikkert som fortellerstemmen i «Brødrene Dahl».
«Jeg takket ja til å være med i «Hver gang vi møtes» fordi dette er et tv-konsept som fremmer artistenes virke og jeg som jeg som musiker kan stå for. Som komiker kommer jeg vel ikke unna å bruke humor når jeg fremfører versjoner av de andre artistenes låter. Jeg gleder meg til dette.»

Lars Bremnes
Det burde ringe en bjelle hos de fleste nordmenn når de hører navnet Bremnes». Lars er både tekstforfatter, låtskriver og visesanger, og har ledet eget band siden 1991. I tillegg til suksess med bandet har han samarbeidet med søsknene Kari og Ola på flere kjente utgivelser, og i 2009 mottok han og broren Prøysenprisen.
««Hver gang vi møtes» er et program som setter låtskrivning og sang på agendaen og jeg får tilbringe tid med dyktige og hyggelige kollegaer som jeg kan ta lærdom av.»

Petter «Katastrofe» Kristiansen
Petter Kristiansen har under artistnavnet «Katastrofe» gjort stor suksess de siste årene, både i samarbeid med andre artister som Markus og Martinius, Staysmann og Alexander Rybak, men også som soloartist. Låtene «Sangen du hater», og «Om alt går til helvete» har blitt streamet over 200 millioner ganger på Spotify.
«Når jeg får en god magefølelse så pleier jeg å følge den. Å være med i «Hver gang vi møtes» gir meg godfølelsen i magen. Det er et musikkrelatert program som utfordrer oss artister i ulike retninger og jeg gleder meg til å tolke andres låter og høre dem tolke mine låter.»

Er du klar for årets sesong?

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien