Kasakhstan debuterer i Junior Eurovision

Rekordmange land deltar i Junior Eurovision 2018; deriblant to debutanter.

Kasakhstan og Wales deltar for første gang i Junior Eurovision når konkurransen går av stabelen i Minsk i november. Før første gang får Kasakhstan lov å delta på et Eurovision-arrangement. Totalt skal 19 land delta, ett mer enn den tidligere rekorden fra Lillehammer i 2004.

Les mer: Wales debuterer i Junior Eurovision

De 19 deltakerlandene er Albania, Armenia, Australia, Aserbajdsjan, Frankrike, Georgia, Hviterussland, Irland, Israel, Italia, Kasakhstan, Malta, Makedonia, Nederland, Polen, Portugal, Russland, Serbia og Wales. Hviterussland er vertsland, og konkurransen arrangeres i hovedstaden Minsk 25. november.   

Junior Eurovision avholdes i Minsk Arena, med plass til 15 000 tilskuere.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien