Ny runde med Destination Eurovision

Den franske kringkasteren France 2 vil lage en ny runde med Destination Eurovision.

Årets utgave av Destination Eurovision var den første nasjonale uttakingen i Frankrike siden 2014, og France 2 ønsker å bruke samme format også i 2019. I år ble det arrangert to semifinaler og én finale, der Madame Monsieur og låten «Mercy» stakk av med seieren.

Frankrike, som er en del av de fem store og direktekvalifisert til finalen i Eurovision, endte på 13. plass i år. Landet har fem seiere i konkurransen, men har ikke vunnet siden 1977. Siste pallplass kom i 1991, og siden 2000-tallet har Frankrike jevnt over vært langt nede på resultatlisten.

Til vinteren er det klart for en ny runde Destination Eurovision på France 2, og vinneren får representere Frankrike i Eurovision 2019.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien