Snart bestemmes arrangørbyen for 2019

Etter at israelsk TV fikk finansieringen i orden kan man nå fokusere på det som skal skje neste år.

Det har vært kjent en stund at arrangør-by og dato for semifinalene og finalen skal offentliggjøres i september. Denne uken har Jon Ola Sand og hans team fra EBU vært i Israel og foretatt diverse inspeksjoner. Der møtte de representanter fra de tre aktuelle arrangørbyene; Jerusalem, Tel Aviv og Eilat. De var også innom de aktuelle hallene i Jerusalem (Pais Arena) og Tel Aviv (Convention Center).       

Den tredje byen, Eilat, presenterte det de selv kalte en unik konstruksjon som de vil bygge hvis de får arrangementet. Ifølge EBU selv var Jon Ola Sands reaksjon på dette forslaget at de var for forslag som var utenfor boksen, såfremt det ble ferdig i tide.

Nå er det opp til den israelske arrangør-TV-kanalen Kan å bestemme seg for hvilken av de tre byene som får lov å til å bli en del av tittelen i Adresse-programmene neste år her i Norge.

Men det er referansegruppen i EBU som har det endelige ordet i valg av arrangørby og hall før dette offentliggjøres.

 

Del:
Relaterte artikler