1in360 ser etter nye land å samarbeide med

1in360 ønsker å være nasjonal uttaking igjen, men San Marino blir ikke nevnt.

1in360 ble arrangert for første gang i år, og er mest kjent som San Marinos første uttaking. Selv om San Marino ikke gikk videre til finalen i årets Eurovision, har 1in360 likevel startet med å forberede seg til et nytt Eurovision-år. Nå ser det ut til at selskapet bak 1in360 ønsker å utvide horisonten, og ser etter andre land å lage nasjonale uttakinger for. Selskapet snakker fortsatt om Eurovision og Eurovision 2019, men har sluttet å nevne San Marino.

I en nylig oppdatering på Facebook skriver selskapet at det vært en rekke spørsmål knyttet til om det vil bli en ny sesong, og at det vil komme mer informasjon etter hvert.

Vi har sett nærmere på saken, og skulle det bli en ny sesong av sangkonkurransen er selskapet åpen for å samarbeide med andre land enn San Marino i Eurovision-sammenheng. I en video, publisert på Instagram, kan man lese følgende: «We are looking for the internet candidates to sing at Eurovision 2019». Vi har sett nærmere på videoen, og med liten skrift står det «let us help you produce your 2019 national Eurovision selection». Mye tyder på at det ikke er et videre samarbeid med sanmarinske SMRTV, foreløpig.

 1in360 instagram INGEN SAN MARINO: 1in360 nevner ikke San Marino når selskapet nå ønsker å lage en ny nasjonal uttaking til Eurovision 2019. Foto: Skjermdump 1in360 / Instagram

Frem til vi får mer informasjon er det usikkert om 1in360 blir nasjonal uttaking for ett eller flere land i Eurovision 2019, eller velger å trekke seg helt ut av Eurovision.

 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler