Elin & The Woods vil gjerne delta i MGP igjen for å spre universell kjærlighet

Foto: Mandy Pettersen / escNorge

– Opplevelsen vi hadde i MGP var enorm! Utrolig artig. 

Det sier Elin & The Woods til escNorge da de, som de første artistene i år blir spurt av oss om hva som er deres forhold til MGP, og om de kunne tenke seg å være med igjen. I ukene framover kommer vi til å kontakte artister som kunne være aktuelle i en norsk finale. Enten de har vært med før eller ikke. For å finne ut av hva som er deres forhold til konkurransen og hvorfor de har lyst til å delta. Eller ikke. 

Elin & The Woods består av artist Elin Kåven og musikkprodusent Robin Lynch. Duoen deltok i MGP i 2017, og kom til gullfinalen med sin låt «First Step In Faith». Og opplevelsen var enorm sier de selv. 

– Å stå på MGP-scenen var en drøm som gikk i oppfyllelse, det er utrolig gøy å tenke på. Det var noe helt spesielt å stå foran et så engasjert og oppmuntrende publikum. Hele prosessen var et eventyr i seg selv, et sirkus uten like! Vi skjønner godt alle de MGP-entusiastene som reiser til ESC hvert år. Det fins jo ikke noe lignende i hele verden, gjør det vel?

At det var en drøm som gikk i oppfyllelse er kanskje ikke så rart, for begge i duoen har et sterkt forhold til MGP. 

– Vi begge har sett på MGP og Eurovision fra barnsben av, og elsker det. Som barn så vi opp til de som var med, og kunne fantasere om å stå på den scenen. Vi er veldig stolte over å ha fått vært med på MGP, det er et minne for livet.

Når vi spør om de kunne tenke seg å delta igjen, er svaret veldig klart og enkelt: 

– Ja, hvorfor ikke? Det hadde vært kjempegøy! Det var en stor opplevelse og være med, og det hadde vi gjort igjen med glede. Om vi kjenner at vi har rett låt til å være med igjen, så er det fullt mulig. Vi vil gjerne spre et universelt kjærlighetsbudskap med vår musikk, og under MGP fikk vi møte så mange hyggelige mennesker! Det er et fantastisk team som skapet showet og all MGP tilhengere var så hyggelig og morsomt å treffe. Det var veldig fint å få oppleve det engasjementet og samholdet som MGP-tilhengere har.

Om noen dager stenger NRK for innsendelse av bidrag til årets finale. I svarbrevet til alle som sender inn låter sier NRK at de vil ta sitt endelige valg i desember. escNorge vil i ukene som kommer kontakte artister som kunne være aktuelle for å delta i MGP for å høre hva som er deres forhold til konkurransen. Her kan du se deres bidrag under finalen i Oslo Spektrum i mars 2017. Ryktene sier at Elin & The Woods er i studio i disse dager for å jobbe med ny musikk. 

 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler