İTV bekrefter: Aserbajdsjan deltar i Israel

Den aserbajdsjanske kringkasteren İTV bekrefter at Aserbajdsjan deltar i Eurovision 2019.

Aserbajdsjan blir med i Israel, melder ESCToday. Hittil har 23 land bekreftet deltakelse i Eurovision 2019.

Det første året Aserbajdsjan deltok endte landet på åttendeplass. De fem neste årene var landet inne på topp 5, inkludert en seier i 2011. I 2014 ble det 22. plass i finalen, noe som var landets dårligste plassering frem til i år. Da ble Aisel nummer elleve i semifinalen med «X My Heart». 

escNorge skrev 21. august at 23 land har bekreftet deltakelse i 2019, men det har senere blitt kjent at den sanmarinske uttakingen, 1in360, ikke nødvendigvis vil samarbeide med San Marino. San Marino står derfor ikke lenger på listen over land som skal delta i 2019, frem til vi vet mer.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan Aserbajdsjan vil velge sitt bidrag.

Del:
Relaterte artikler