Har satt av 6,5 millioner kroner til postkortene

Postkortene skal spilles inn i Israel, og kringkasteren Kan ser etter et noen som kan gjøre jobben.

Den israelske kringkasteren Kan leter etter noen som kan lage postkortene til Eurovision 2019, melder den israelske avisen Israel Hayom. Med i avtalen følger en rekke krav fra Kan. Produsenten må de siste tre årene ha utført minst tre jobber med budsjett på 11 millioner kroner eller mer. Regissør, kreativ leder og fotograf må ha jobbet med minst ti liknende produksjoner. Fristen for å søke er 28. oktober, og det er satt av 6,5 millioner kroner til innspillingen.

De som får jobben må selv finne ut hvor innspillingene skal foregå samt ordne med kostyme, sminke og hår for deltakerne. Før innspillingen kan starte må to piloter (tester) godkjennes av EBU og Kan. Innspillingen vil etter planen finne sted i tidsrommet januar til mars. Hvert postkort vil ha en varighet på ca. 40 sekunder, og det er også planlagt en video på fem minutter med alle artistene. 

Postkortene ble introdusert i 1970. Da ble postkortene spilt inn i deltakerlandene, bortsett fra Sveits, Luxembourg og Monaco som alle spilte inn sine postkort i Frankrike. De siste årene er det vertslandet som har vært innspillingssted for postkortene, og slik blir det også i 2019.

Postkortene til Eurovision 2019 spilles inn fra januar til mars, og skal vises før hvert bidrag går på scenen.

Del:
Relaterte artikler
Eurovision 2023
2022: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien