Låtene til MGPjr 2018 er offentliggjort

De 10 bidragene som skal fremføres i MGPjr 2018 er offentliggjort.

NRK har i dag publisert en artikkel med de 10 låtene som skal fremføres på scenen i Telenor Arena 3. november. Det kom inn over 600 bidrag til årets konkurranse. MGPjr-finalen ble i fjor flyttet fra Oslo Spektrum til Telenor Arena, og under årets finale vil det være plass til 16 000 tilskuere. Programledere er Mikkel Niva og Sigrid Velle Dypbukt.

Samtidig er det bestemt at MGPjr 2019 flyttes fra november til mai. Påmeldingsfrist er 20. november, og påmeldingen foregår her. Også neste års finale vil bli avholdt på Fornebu. 

Vinneren av MGPjr 2018 får ikke representere Norge i Junior Eurovision i Minsk 25. november, ettersom NRK ikke har meldt seg på. Norge har ikke deltatt i konkurransen siden Malin kom på tredjeplass med «Sommer og skolefri» i 2005. NRK svarte følgende når en Facebook-bruker stilte spørsmål om Norge kom til å delta i Junior Eurovision 2015:

Det er kostbart å reise med en delegasjon og det er noe som bare kommer en vinner til gode. Det koster over 2 millioner kroner. MGPjr har i stedet prioritert å bruke pengene på å lage det norske showet så bra som mulig og å kunne behandle alle de 10 Bidragene som vinnere.

Den 17. utgaven av MGPjr går av stabelen 3. november i Telenor Arena. Sendestart er 19.50 på NRK.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien