Florian Wieder skal designe ESC-scenen for 6. gang

Florian Wieder skal designe scenen til neste års Eurovision, noe han har gjort flere ganger tidligere.

Wieder skal stå for neste års scenedesign, det melder det israelske nyhetsnettstedet Walla. EBU har foreløpig ikke bekreftet nyheten. Da Netta vant i Lisboa i år var det på en scene designet av Wieder. Han stod også for scenedesignet i Düsseldorf i 2011, Baku i 2012, Wien i 2015 og Kiev i 2017. 

Utenom Eurovision har Wieder jobbet med flere TV-produksjoner i hjemlandet Tyskland samt utenlandske produksjoner som America’s Got Talent, britiske og USA-amerikanske X Factor og MTV Video Music Award.

Den israelske designeren Maya Hanoch, som designet scenen i Jerusalem i 1999, skal også ha vært en mulig kandidat sammen med Avi Fahima. 

Scenen til Eurovision 2019 vil bli Wieders sjette om han får jobben enda en gang.

Del:
Relaterte artikler