Comeback og nye artister i Melodifestivalen 2019

Arvingarna og Jan Malmsjö er blant artistene som gjør comeback i Melodifestivalen 2019, skal vi tro Aftonbladet.

Aftonbladet mener å ha gode kilder på hvem som skal delta i neste utgave av Melodifestivalen. Her finner vi navn som Arvingarna, Jan Malmsjö, Wiktoria, Oscar Enestad, Nano Omar, Anton Hagman, Vlad Reiser, Bishara Morad og Ann-Louise Hanson.

I august ble det kjent at den norsk-svenske duoen The Lovers of Valdaro skal delta i Melodifestivalen. Duoen kan også få selskap av John Lundvik, Jon Henrik Fjällgren, Magnus Carlsson og Margaret, som skal være aktuelle deltakere.

Arvingarna har deltatt fire ganger tidligere, hvor seieren i 1993 førte gruppen til en sjuendeplass i Eurovision. For 50 år siden endte Malmsjö på andreplass, og er trolig en av artistene som gjør comeback til våren. Også Wiktoria har deltatt tidligere, senest i 2017.  

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien