Vertskringkasteren lekket det irske JESC-bidraget før uttakingen

Irland er sist ut til å velge bidrag til Junior Eurovision, og finalen skal sendes i morgen. Men den hviterussiske vertskringkasteren BTRC har allerede avslørt hvem som vinner. 

BTRC har publisert en video hvor dansere øver på koreografiene til Junior Eurovision-bidragene, der låten «I.O.U.» er med. «I.O.U.» er en av finalelåtene i den irske uttakingen, Junior Eurovision Éire, som blir sendt på TV i morgen. Finalen i Irland er allerede spilt inn, og den hviterussiske kringkasteren har trolig fått vite om resultatet før det sendes på TV i Irland.

I år skal rekordmange land delta. Egentlig hadde EBU en grense på 18 land, men den opprinnelige deltakerlisten bestod av 19 land; inkludert debutantene Kasakhstan og Wales. Det 19. landet var Israel, som fikk fritak fra reglene på grunn av Nettas seier i Eurovision. Senere offentliggjorde EBU en ny deltakerliste, som nå også inkluderer Ukraina, som opprinnelig hadde bestemt seg for å stå over. 

Hør en oppsummering av alle låtene her:

 

Junior Eurovision 2018 finner sted søndag 25. november i Minsk.

Del:
Relaterte artikler