Billettsalget til MGP starter snart

Det er snart første søndag i advent. Advent handler mye om å vente. På julegudstjenesten, på pakkene, på pinnekjøttet, på nissen, på stillheten, på julemusikken eller hva det måtte være. For Grand Prix-fans er advent også ventetiden på nyheter om artister til den norske finalen, og kanskje en kikk på den albanske finalen som pleier å arrangeres rundt juletider. De siste åra har advent også betydd start av billettsalget til MGP-finalen. 

EscNorge har i dag fått bekreftet at billettene til den norske finalen i Oslo Spektrum lørdag 2. mars legges ut for salg i begynnelsen av desember. Det vil også i år, som de siste åra, bli lagt ut noen spesielle billetter til fansen. I fjor var mange av disse fan-billettene ståplasser rett ved scena eller sitteplasser med ekstra god sikt.

Disse billettene gjøres tilgjengelig via en spesiell lenke som fansen får tilgang til. Dette gjelder også escNorges lesere. Hvordan vi skal dele denne linken med dere lesere har vi ikke helt avklart. 

Men tidligere har registrerte lesere av escNorge fått tilgang til denne lenken så fort den er tilgjengelig. Det kan derfor være en fordel å registrere deg som leser ved å trykke på knappen «registrer» øverst til høyre på siden vår. Får du problemer, så send oss en melding. 

StigKarlsen2019Prosjektleder Stig Karlsen kan også i dag fortelle at alle låtene nå er klare. 

– Alle låtene og artistene er klare, men jeg driver fortsatt og sjonglerer med et par numre. Det handler bare om å om gjøre alle de riktige valgene, samt et par formelle avklaringer, sier han.

Ti låter skal konkurrere i den norske finalen 2. mars. Artister og låter vil bli lansert på en pressekonferanse på formiddagen 25. januar mellom kl. 10 og 13. 

Vinneren skal representere Norge i den internasjonale finaleuka i Tel Aviv med semifinaler 14. og 16. mai. Finalen sendes lørdag 18. mai. Hvilken semifinale Norge skal opptre i vil bli trukket 28. januar.

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien