Har fått inn over 700 låter i Australia

Australia skal arrangere en nasjonal uttaking for første gang, og har fått inn over 700 låter.

Den australske kringkasteren SBS ogTV-kanalen Blink TV har fått inn over 700 låter, melder SBS. Sammen skal de to TV-kanalene arrangere Australias første nasjonale Eurovision-uttaking, Eurovision – Australia Decides. Finalen sendes direkte fra Gold Coast 9. februar, og vil bli avgjort av 50/50 jury- og seerstemmer. 

Det er satt opp juryfinale 8. februar og finale dagen etter. Det er også satt opp et show før finalen 9. februar, og billetter kan kjøpes her

Australia debuterte som direktekvalifisert til finalen med femteplass i 2015, og fulgte opp med seier i semifinalen og andreplass i finalen året etter. Årets bidrag endte på 20. plass, landets hittil dårligste plassering.

Hvem som skal representere Australia får vi vite 9. februar.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien