Logoen til ESC 2019 klar

EBU og arrangerende TV-kanal KAN har i dag avslørt årets logo.

Slagordet er som kjent «Dare To Dream» og den har inspirert arrangørene til å lage en logo av tre trekanter som satt sammen blir en stjerne. Forklaringen på hva en stjerne har med drømmer å gjøre er at de som deltar i Tel Aviv kan håpe på en bli en fremtidig stjerne.

Valget av trekanten skal være at den er en av verdens eldste former som har vært en hjørnestein for kreering av kunst, musikk og natur ikke mindre. Logoen har også tatt inspirasjon fra scenedesignet som ble avslørt for kort tid siden.

Med andre ord blir finalen i år en stjerneklar aften.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien