Romania: TVR søker en ekstra wildcard-låt til sin utvelgelse

Etter at Dan Bittman trakk sitt bidrag slik at Romanias semifinalefelt ble redusert fra 24 til 23 låter, går nå TVR ut og inviterer interesserte låtskrivere til å sende inn bidrag som kan erstatte Bittmans låt.

TVRs invitasjon gjelder nyskrevne låter, så det kan tyde på at de ikke anser bidragene som tidligere er sendt inn, men ikke kom med blant de 24 utvalgte semifinalelåtene, som gode nok. Fristen for innsendelse er allerede i morgen, 10. januar. Fredag 11. januar vil den 24. og siste semifinalelåten bli annonsert, og alle bidragene vil bli fordelt på to semifinaler.

Semifinalene går av stabelen 20. januar i byen Arad og 27. januar i byen Iași. Den 17. februar skal Romania avholde finale og velge sitt bidrag til ESC 2019.

Du kan se en oversikt over låtene som allerede er klare for semifinalen her og lytte til dem her.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien